Home > General > La banca dona embranzida a l’IBEX 35

La banca dona embranzida a l’IBEX 35

14/09/2018

La jornada de dimecres ha estat meridianament volàtil per al selectiu espanyol, degut a les noves retallades en els preus objectius d’algunes companyies de l’IBEX 35. Tot i això, la banca ha estat el sector que ha contribuït a rellançar la cotització del selectiu espanyol, que tancava en 9,329 punts gràcies a les pujades de tipus a Turquia, que han resultat ser el doble del que s’esperava, beneficiant notablement entre d’altres BBVA +4.28%. A l’altra banda de l’Atlàntic, els selectius més importants de Wall Street obrien en verd. Pel que fa a la presentació de l’IPC de l’agost als EUA, els resultats han estat un 2,7 %, un pèl per sota del que s’esperava. Tot i això, segueix estant en els rangs previstos per la FED per tal de seguir amb la pujada d’interessos.

Categories: General Tags: