Home > General > Mercats relativament estables

Mercats relativament estables

15/08/2018

El dimarts es presentava amb pujades a l’eurozona que finalment es van revertir per acabar el dia tancant plans. L’efecte Turquia no ha deixat d’influir en els mercats europeus, que veien com un augment del tipus d’interès del Banc Central turc per facilitar la disposició de dòlars per lires no era suficient per frenar venda de posicions amb exposició otomana però moderava la situació i donava un respir als inversors. Als EUA els mercats obrien lleugerament a l’alça, amb un S&P500 que prenia la davantera dels índexs americans. Al mercat monetari, el protagonista principal era l’euro, que continuava retrocedint davant del dòlar, on el canvi es va situar a 1,134 euros per dòlar, nivells que no es veien des del juny del 2017.

Categories: General Tags: