Home > General > Mal dilluns de Pasqua

Mal dilluns de Pasqua

04/04/2018

Dilluns de Pasqua deixava una sessió per a l’oblit a Wall Street. D’aquesta manera, l’inici de setmana feia que l’índex tecnològic, el Nasdaq, registrés per primer cop rendiments acumulats anuals negatius. Com a conseqüència, l’obertura de dimarts als parquets europeus també es decantava per les vendes. En tot cas, la jornada anava de menys a més. Finalment, el rebot en els selectius de l’altra banda de l’Atlàntic reduïa les pèrdues inicials. A nivell corporatiu, Mediaset (italiana) aconseguia un acord amb Sky que permetia al valor registrar un increment del +6,5%. Per altra banda, el fabricant de cotxes elèctrics Tesla, registrava el seu millor trimestre de producció de la història i també s’apuntava un bon increment en la seva cotització.

Categories: General Tags: