Home > General > La guerra comercial no s’atura

La guerra comercial no s’atura

05/04/2018

La setmana seguia registrant comportaments dèbils. A conseqüència de l’escalada de tensió per la guerra comercial entre els EUA i la Xina, en la darrera sessió de cotització els parquets europeus tancaven tenyits de vermell. De fet, les noves notícies eren que els EUA publicaven una llista de 1.300 productes xinesos als quals planejava imposar aranzels. L’estimació sobre l’impacte que podrien exercir aquest gravàmens era d’aproximadament cinquanta mil milions de dòlars. Aquestes mesures, que se sumaven a les anteriorment imposades sobre l’alumini i l’acer, suposaven una de les més dures que mai han imposat els EUA a la Xina. Pel que fa al dòlar americà, la divisa resistia sense gaires canvis contra l’euro.

Categories: General Tags: