Home > General > Atents a la inflació dels EUA

Atents a la inflació dels EUA

13/03/2018

L’inici de setmana ens situava en un context de mercats més aviat laterals. En espera de nous catalitzadors que puguin fer rebotar els parquets de renda variable d’arreu del món, les dades del mercat laboral estatunidenc animava el tancament de la darrera sessió setmanal a Wall Street. Igualment, tot i el bon tancament de divendres, la sessió d’ahir obria a la baixa provocant certa retrocessió en els mercats europeus que afluixaven els guanys realitzats durant la jornada. A part, avui també estarem atents a la publicació d’inflació als Estats Units d’Amèrica. S’espera un increment d’una dècima en l’IPC de febrer, situant-se així en el +2,2%. Una publicació en línia a l’esperat també podria suposar un total de quatre pujades en els tipus d’interès de referència de la FED (davant les tres descomptades actualment).

Categories: General Tags: