Home > General > Mercat lateral

Mercat lateral

16/03/2018

Ahir el mercat de renda variable europea tancava la jornada amb planor generalitzada. A part de l’índex de referència espanyol, que es mantenia durant gairebé tota la sessió lleugerament negatiu, els altres selectius de la zona euro repuntaven molt lleugerament tancant amb rendiments aproximats del +0,50%. A falta de publicacions macroeconòmiques importants, l’atenció del dia es va mostrar en els moviments corporatius. El consell administratiu d’Atlantia i Hochtief comunicava l’aprovació de l’acord entre ambdues companyies per controlar Abertis. Seguint amb els valors del país veí, Inditex seguia la seva progressió en preu després de publicar resultats dimecres passat. La publicació, millor que l’esperada, provocava un increment del 3,83% en l’acció.

Categories: General Tags: