Home > General > Tancament de setembre

Tancament de setembre

30/09/2017

Tancament de setmana i també de mes. Quant a la setmana, els principals selectius europeus tancaven lleugerament a l’alça. Per altra banda, fixant-nos en el rendiment mensual, és a dir, durant el mes de setembre, els índexs de referència de la zona euro sorprenien positivament. Per exemple, l’eurostoxx50 superava el +4,50%, el Dax alemany              el +6%, mentre que l’Ibex-35 es quedava lleugerament endarrerit per                 situar-se lleugerament sobre el +0,5%. La cita d’aquest cap de setmana a Catalunya podria ser un dels factors que ha provocat un modest diferencial del selectiu espanyol versus la resta d’europeus. A nivell macroeconòmic, hem conegut dades de confiança del consumidor i PMI que han estat molt favorables per a Europa.

Categories: General Tags: