Home > General > Retorna l’alegria

Retorna l’alegria

28/09/2017

Els mercats europeus obrien la darrera jornada de cotització en positiu. De fet, encapçalats per l’IBEX-35, els parquets de l’eurozona tancaven el dia recuperant part de les pèrdues de la setmana. Sense marxar del país veí, l’índex de referència espanyol relaxava les tensions de Catalunya i registrava un tancament superior a l’1,50%. Els valors que encapçalaven aquests increments eren Banc Sabadell, Mapfre i Caixabank. En part, aquesta tranquil·litat del mercat venia de la mà d’un informe dels analistes de Barclays, que consideraven exagerats els temors pel referèndum català. A l’altra banda de l’Atlàntic, l’endemà de la visita del president espanyol a la Casa Blanca, Wall Street obria a l’alça amb lleus moviments.

Categories: General Tags: