Home > General > Presa de beneficis generalitzada

Presa de beneficis generalitzada

10/08/2017

Les tensions geopolítiques entre els Estats Units i Corea del Nord –exterioritzades a través de l’escalada verbal entre els presidents d’ambdues potències militars– marcaven l’actualitat econòmica i provocaven una onada de vendes als mercats globals. Així, el Dow Jones, el Nasdaq o l’S&P-500 inauguraven les respectives sessions amb pèrdues, i a Europa els principals índexs també mostraven variacions en vermell. Tanmateix, alguns futurs del continent, com el FTSE, el MIB italià, l’IBEX o l’Euro Stoxx-50, per exemple, aconseguien maquillar els resultats a partir del migdia augmentant lleugerament. El Brent, per altra banda, sortia de la seva letargia inicial i arribava a pujar més d’un 1,5%, moderant-se després per sobre dels 52 dòlars. Pel que fa als resultats empresarials, Disney ocupava un lloc destacat en presentar els seus comptes trimestrals i registrant resultats decebedors en el seu negoci de televisió, ESPN.

Categories: General Tags: