Home > General > Auge dels actius refugi

Auge dels actius refugi

11/08/2017

El desconcert a les borses continuava ahir i la correcció que ja es va viure dimarts passat es perllongava, tenyint de vermell els parquets. A falta de dades econòmiques de rellevància, la geopolítica tornava a ser el centre d’atenció. Mentre l’IBEX-35 perdia els 10.500 punts i el Dow Jones els 22.000, la tensa situació impulsava el preu dels actius refugi, que es beneficiaven dels dubtes dels inversors pel que fa a la renda variable. Així, l’or no cessava en la seva escalada i acumulava quasi un 2% guanyat en els dos darrers dies. El ien no es quedava enrere i augmentava prop d’un 0,8% amb relació a la divisa comunitària. Passant al petroli, la producció conjunta de l’OPEP tornava a pujar el mes passat (un 0,5%) tot i l’estratègia de l’entitat de retallar el bombeig per reduir l’excés d’oferta en un mercat que segueix rebent més cru del que consumeix.

Categories: General Tags: