Home > General > Torn del BOE

Torn del BOE

04/08/2017

La majoria de parquets europeus obrien en to vermell durant la jornada d’ahir. No obstant això, a mesura que el dia avançava, els mercats de la zona euro tornaven a revifar a la recerca de tancaments alcistes. Passat migdia, el BOE (Bank of England) anunciava una vegada més que mantenia els tipus d’interès de referencia inalterats en el 0,25%. D’altra banda, l’autoritat monetària anglesa també retallava les previsions de creixement per al país per al 2017 així com per al 2018. L’argument principal que frenava l’expectativa de creixement de Regne Unit era l’impacte negatiu del Brexit en l’economia de les llars i la baixada del poder adquisitiu dels britànics. Quant a la divisa, el canvi euro-lliura mantenia nivells de 0,90, mentre que l’euro-dòlar seguia aproximant-se a 1,189.

Categories: General Tags: