Home > General > Jornada positiva

Jornada positiva

05/08/2017

El dòlar, esperonat per la fortalesa del mercat laboral dels Estats Units, guanyava força davant de l’euro, que perdia els 1,18 dòlars de les últimes jornades. L’informe oficial d’ocupació del país nord-americà donava a conèixer una bona dada de creació de llocs de treball que superava l’esperada per les previsions (209.000 llocs en comparació amb els 183.000 esperats). La taxa d’atur, al seu torn, se situava al 4,3%, caient una dècima. El Dow Jones reaccionava positivament i es trobava més a prop dels 22.100 punts a l’inici de la sessió. Al continent europeu, l’IBEX-35 apuntalava el balanç positiu de la setmana tornant a superar els 10.600 punts, seguint la tendència alcista de la renda variable europea. Destacava el moviment de Gas Natural Fenosa, que arribava a un acord amb Allianz Capital Partners i el fons de pensions canadenc CPPIB per a la venda del 20% de la seva xarxa de distribució de gas per 1.500 milions d’euros. Les accions de l’empresa espanyola reaccionaven favorablement.

Categories: General Tags: