Home > General > La Fed marcarà el rumb

La Fed marcarà el rumb

04/05/2017

Com ja ens tenen acostumats els mercats de renda variable, abans d’esdeveniments procedents de qualsevol dels principals bancs centrals els parquets es paralitzen en espera de novetats. El comportament de la darrera sessió es justificava que a última hora d’ahir la Reserva Federal dels Estats Units d’Amèrica (Fed) donava les noves pistes sobre la política monetària. Davant el darrer increment dels tipus d’interès del mes de març passat, la taxa es troba entre el 0,75% i l’1%. Els futurs donaven una probabilitat del 70% d’una pujada més al juny. El rang se situaria entre l’1% i l’1,25%. En aquest context, els índexs de referència europeus es movien en to mixt sense fortes variacions. Per altra banda, Wall Street mantenia el to vermell. La divisa europea aguantava nivells davant el dòlar americà en 1,092 dòlars per euro.

Categories: General Tags: