Home > General > Europa segueix marcant estil

Europa segueix marcant estil

05/05/2017

La jornada de dimecres tancava amb noves pistes sobre la política monetària de la Reserva Federal dels EUA. La Fed mantenia sense canvis els tipus d’interès en el 0,75%-1%. No obstant això, el nou sentiment radicava en el fet que el consens descomptava ja al voltant del 100% les probabilitats d’una pujada de tipus en la pròxima compareixença (el 14 de juny). A part, els titulars que encapçalaven la premsa durant el dia d’ahir tractaven el debat televisiu entre els candidats a la presidència de França. Les enquestes donaven com a guanyador Macron. A més a més, les publicacions de resultats corporatius seguien una bona línia sense sorpreses negatives. Encara que Wall Street es resistia lleugerament a la baixa, la suma d’aquests factors facilitava un tancament de les borses europees en positiu.

Categories: General Tags: