Home > General > Primer pas del Brexit

Primer pas del Brexit

30/03/2017

La darrera sessió de cotització en els mercats de renda variable europea se saldava amb lleugers repunts. La sig­natura de l’article 50 per part de la primera ministra britànica, Theresa May, encapçalava les portades dels diaris internacionals. No obstant això, la divisa de referència a Anglaterra, la lliura esterlina, mantenia els nivells contra la moneda europea. De fet, el FTSE-100 s’aproximava novament a màxims històrics. I es que aquests esdeveniments semblen no agitar el mercat. Els selectius aguanten amb força amb el suport de les bones dades macroeconòmiques de la zona euro. Quant al preu del Brent, la setmana es mostra positiva. S’aconsegueix superar la barrera psicològica dels 50 dòlars per barril. A part, la dada d’inventaris, que sortia per sota de l’estimació del consens, animava els repunts.

Categories: General Tags: