Home > General > Mercats amb ganes de pujar!

Mercats amb ganes de pujar!

02/03/2017

Des dels selectius asiàtics fins als nord-americans, passant pels mercats europeus, cotitzaven rendiments positius en la jornada d’ahir. L’alegria era generalitzada en els mercats de renda variable. El discurs de Donald Trump davant el Congrés (amb un to més conciliador) no donava pistes sobre la nova reforma laboral. No obstant això, comentava sobre la intenció d’invertir elevades xifres en infra­estructura. A Europa, la publicació en línia de diverses dades macroeconòmiques impulsava els parquets a rondar repunts al voltant del 2%. Un dels sectors més beneficiats durant la sessió d’ahir era el financer. Les renovades expectatives de repunts en els tipus d’interès dels Estats Units accelerava les pujades dels valors d’aquest sector.

Categories: General Tags: