Home > General > Pendents del referèndum italià

Pendents del referèndum italià

02/12/2016

La sorpresa de la setmana la va donar l’OPEP amb la primera retallada de producció del cru des del 2008, en anunciar el preacord d’Algèria, i formalment el límit de producció del càrtel en els 32,5 M b/d. Destaca la retallada de l’Aràbia Saudita i el suport de Rússia (país no OPEP), al mateix temps que es dona flexibilitat a països com Líbia, l’Iran i Algèria. Aquesta decisió començarà a ser efectiva a partir de l’1 de gener del 2017. D’altra banda, i canviant de tema, el Llibre Beige mostrava una economia nord-americana millorant i aplana encara més el camí a la pujada de tipus de la FED del pròxim 14 de desembre. En clau espanyola, el Banc Popular vivia un dia de glòria amb pujades superiors al 13% en confirmar-se el re-lleu de l’actual president de l’entitat.

Categories: General Tags: