Home > General > Esperant la Fed

Esperant la Fed

26/07/2016

La setmana passada va finalitzar amb un saldo moderadament positiu tant a Europa com als Estats Units. Els principals índexs borsaris s’han situat prop dels nivells pre-Brexit amb el suport dels resultats empresarials. Dijous, el BCE va decidir no introduir noves mesures en espera de més informació dels efectes del Brexit com ja va fer el Banc d’Anglaterra. Aquesta última setmana de juliol estarà marcada per la reunió de la Fed dimecres, tot i que no s’esperen canvis en el tipus d’interès de referència ni en la seva política monetària. Divendres, reunió del Banc del Japó i publicació dels tests d’estrès dels bancs europeus, que posaran en relleu la difícil situació de la banca italiana. A més continuarà l’onada de publicació de resultats empresarials.

Categories: General Tags: