Home > General > Poques novetats del BCE

Poques novetats del BCE

22/07/2016

La primera reunió ahir del BCE desprès del Brexit no va deixar grans novetats. Els principals selectius europeus pràcticament no reaccionaven a les paraules del president del BCE, Mario Draghi, que aplaçava els canvis de política monetària “als pròxims mesos”, tal com ho va fer el Banc d’Anglaterra. Els bancs centrals estan en espera de noves informacions per conèixer el verdader impacte del Brexit abans d’incorporar nous canvis. Així, les principals borses finalitzaven la jornada planes o amb lleugeres pujades com és el cas de l’IBEX-35, que tornava a estar impulsat pel sector financer. Les poques novetats del BCE han deixat les cotitzacions de l’euro i de la lliura sense grans variacions. Avui, estarem atents a la publicació dels PMI de l’eurozona, que ja recolliran part del impacte del Brexit.

Categories: General Tags: