Home > General > Estabilitzant els repunts de la darrera setmana

Estabilitzant els repunts de la darrera setmana

01/06/2016

Ahir, amb la tornada dels mercats borsaris dels Estats Units i Anglaterra a cotitzar (que van romandre tancats dilluns per festiu), els parquets de la zona euro mostraven comportaments amb lleugeres correccions, aguantant així els nivells que permetien tancar el mes de maig en positiu. Les variacions positives que van tenir lloc durant la setmana passada es consoliden per donar lloc a un juny carregat de cites macroeconòmiques. Respecte a la cotització dels mercats als Estats Units, les dades rellevants de la jornada sorprenien positivament el mercat. Les publicacions mostraven un augment en el consum privat i repunt de preus. En aquest context, la probabilitat de pujada de tipus per a aquest mes augmenta considerablement. Faci que faci el dia 15, la Reserva Federal haurà de prendre la decisió sense saber el resultat del Brexit del dia 23.

Categories: General Tags: