Home > General > Inici d’un mes decisiu

Inici d’un mes decisiu

31/05/2016

La setmana passada va estar marcada per les bones dades macroeconòmiques provinents d’Alemanya. El PIB del país publicava en línia amb el consens, així com el seu índex de confiança ZEW sorprenia positivament. Per altra banda, les notícies de reestructuració sobre el deute de Grècia sembla que han pres alè i han proposat una solució. En el cas dels Estats Units, la sessió de divendres tancava en positiu una vegada publicada la revisió del PIB del primer trimestre del 2016 amb una taxa trimestral anualitzada del 0,8%. Aquesta setmana comença el juny, un mes carregat de dades macroeconòmiques i cites d’alta rellevància: reunions dels principals bancs centrals, inici del programa de recompra de bons corporatius per part del BCE, el referèndum del Brexit i eleccions a Espanya, entre d’altres. Ahir, Wall Street i UK van romandre tancats per dia festiu.

Categories: General Tags: