Home > General > Iniciem la setmana

Iniciem la setmana

12/04/2016

La setmana passada els bancs centrals van tornar a ser els protagonistes. Tant el BCE com la FED presentaven les actes de les últimes reunions de política monetària que van tenir lloc al març. En línia amb el que s’esperava, als EUA es mostrava divisió entre els membres integrants sobre la pujada de tipus, mentrestant, a Europa, els membres del Banc Central mostraven unanimitat quant a la necessitat de noves mesures d’estímul, encara que mantenien divisió quant a les més apropiades. Aquesta setmana comença la publicació dels resultats empresarials de l’S&P500. Només 3/10 sectors presentarien creixement del BPA segons estimacions: consum cíclic (+13.4%), telecos (+5,2%) i salut (+4,5%). Quant a les dades macro, a finals d’aquesta setmana tindrem referències als Estats Units: consum, activitat i preus. A la zona euro: activitat i inflació.

Categories: General Tags: