Home > General > Els parquets europeus agafen aire

Els parquets europeus agafen aire

09/04/2016

Tot i que la sessió de divendres va tancar amb bons repunts positius als principals mercats de valors europeus, l’empenta de l’última jornada no va ser suficient per tancar el còmput setmanal en verd. Durant el dia d’ahir, els ànims dels inversors van ser justificats principalment per dos motius: el bon comportament del preu del cru i, d’altra banda, el bon registre assolit per la borsa italiana, que registrava al seu tancament un repunt del 4% positiu. A part, la bona dada amb què iniciàvem el dia sobre Alemanya, amb un ritme d’exportacions durant el passat mes de febrer per sobre del previst, deixaven agafar aire als parquets de la zona euro. Quant a la divisa, l’euro segueix mostrant nivells de 1,14 respecte al dòlar americà. Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: