Home > General > De més a menys

De més a menys

13/04/2016

La sessió de dimarts obria des de bon matí amb intenció de registrar repunts en les principals places europees. De totes maneres, tot i veure cotitzar el preu del petroli en màxims anuals, els mercats no han estat suficientment resistents com per mantenir la tendència amb la força que marcaven des de l’inici del dia. D’alguna manera, la incertesa econòmica segueix recaient sobre els ànims dels inversors. Per altra banda, l’inici als resultats empresarials del primer trimestre el va donar l’empresa Alcoa. El fabricant d’alumini americà va presentar resultats mixtes i va injectar més incertesa en un context sense grans referències macro. Per tant, les presentacions de resultats corporatius prendran més valor que mai. Quant a la divisa de la zona euro manté els nivells en 1,14 en la seva referència contra el dòlar americà.

Categories: General Tags: