Home > General > En espera de conclusions

En espera de conclusions

17/03/2016

Amb la mirada posada als EUA, els mercats de referència europeus presentaven durant la jornada d’ahir un to mixt. I és que la cita del dia era la reunió de la Fed, on Janet Yellen havia d’exposar el full de ruta de la política monetària als Estats Units i actualitzar el seu quadre macro. Tal com ja ens tenen acostumats, els parquets mostraven comportaments mixtes sense grans volatilitats, paralitzats en espera de notícies per part de la Reserva Federal. El consens no esperava cap pujada de tipus d’interès donades les turbulències d’inici d’any, encara que sí que esperaven pistes de quins seran els pròxims terminis de les noves pujades. En el cas del selectiu espanyol, l’índex es veia arrossegats per les caigudes en el sector bancari i la recollida de beneficis dels inversors.

Categories: General Tags: