Home > General > Canvi de tendència

Canvi de tendència

02/03/2016

Les borses europees van iniciar el mes de març amb repunts lleugers que van suposar la quarta sessió consecutiva de pujades generalitzades (serà l’inici d’una tendència alcista? O, pel contrari, és cosa d’uns dies bons). La jornada venia carregada de dades macroeconòmiques. Ja durant el matí ens llevàvem coneixent la dada del PMI manufacturer a la Xina. Va retrocedir el mes de febrer fins als 49 punts des dels 49,4 anteriors. A l’Eurozona el PMI de febrer es va situar en els 51,2 punts, lleugerament per sobre del consens del mercat. Per altra banda, els parquets corresponen al moviment del preu del petroli. El Brent sembla estabilitzar-se rondant els 36 dòlars i els 33$ en la seva modalitat WTI dels Estats Units. Destacable també el registre del Bund alemany des de principi d’any. En la referència a deu anys, el rendiment de l’obligació ha patit una davallada del -80% restant actualment en el +0,12%.

Categories: General Tags: