Home > General > Setmana carregada de dades macro

Setmana carregada de dades macro

01/03/2016

La setmana passada va ser registrada com la segona consecutiva amb un còmput positiu en la majoria dels mercats de valors europeus, que van guanyar una mica de terreny a un inici d’any amb fortes correccions. Un dels temes mes rellevants segueix sent el temor al Brexit. Encara que els sondejos de vots es decanten per la permanència d’Anglaterra a la UE, la correcció que pateix la divisa anglesa segueix sent notable. Als Estats Units, després de conèixer el passat divendres la dada de PIB que va sorprendre positivament, per aquesta setmana, la principal referència serà l’ISM de serveis. També estarem molt atents a les dades d’atur que seran publicades a Europa així com als EUA. No ens oblidem que tota l’atenció l’eclipsa la intervenció de Draghi en la compareixença del BCE que tindrà lloc el pròxim 10 de març.

Categories: General Tags: