Home > General > Continua el tarannà positiu

Continua el tarannà positiu

03/03/2016

Les borses europees van continuar amb la seva ratxa positiva. La jornada d’ahir va servir per seguir registrant un bon comportament dels mercats (donades les fortes caigudes de principi d’any) que si més no, en la majoria dels parquets europeus, es va mantenir com a mínim en pla. Durant el primer compàs del dia, els índexs europeus van mostrar un to més alcista que en la segona meitat. Aquest canvi de tendència va ser a causa de la plana obertura dels principals índexs de referència nord-americans. La publicació del llibre Beige de la Fed va mantenir a l’expectativa els inversors dels EUA. Podríem dir que les dades de PMI a Europa i ISM als Estats Units, per sobre de la estimació del consens, va ser un dels motius que contribueixen a estabilitzar la situació dels mercats. Per altra banda, el preu del petroli va corregir part de les pujades dels últims dies, encara que, el Brent aguantava per sobre de 36 dòlars.

Categories: General Tags: