Home > General > Jornada de més a menys

Jornada de més a menys

19/02/2016

Els inversors es van decantar per les compres durant la primera part de la sessió. Els repunts eren menys importants que els registrats les darreres sessions, tot i que feia preveure certa estabilitat que no es donava feia dies. El preu del petroli superava el 3% i apreciàvem un bon comportament dels principals índexs borsaris europeus. No obstant això, la darrera etapa del dia va capgirar-se encapçalada pel sector bancari i la fluixa obertura dels mercats financers nord-americans. D’aquesta manera, a Europa el tancament va produir-se amb petites correccions i un sentiment mixt en el mercat. Cada cop tenim més a prop la data clau del 10 de març on Draghi plantejarà la seva política monetària. Podran esperar els mercats o haurà d’aparèixer abans d’hora?

Categories: General Tags: