Home > General > Rebot generalitzat

Rebot generalitzat

18/02/2016

Les borses europees van viure un dia més de fortes compres aconseguint avenços supe­riors al 2% en la major part dels índexs de referència europeus. Després de la suau correcció de dimarts passat, els principals parquets europeus i nord-americans presenten durant aquesta setmana un altre sentiment. Recolzats pel bon comportament del petroli durant la sessió d’ahir i l’acompanyament d’un registre positiu que mostrava Wall Street, van permetre un tancament d’allò més necessari atès el mal inici d’any. No obstant això, haurem de mantenir-nos a l’expectativa dels esdeveniments que confirmin un possible canvi de rumb, i les actes de les reunions que mantindran tant la Fed com el BCE poden arribar a ser determinants. Ens mantindrem atents.

Categories: General Tags: