Home > General > Correcció final

Correcció final

20/02/2016

Les borses europees van caure de manera moderada durant el dia d’ahir al·legant els mateixos motius als quals ens tenen acostumats els mercats. El recorregut va ser molt similar al de la jornada de dijous, registrant un moviment de més a menys per acabar tancant amb una correcció superior al -0,50% en la majoria dels parquets europeus. Els temes que actualment ocupen l’actualitat econòmica com la por sobre el mercat financer, la possible recessió global, la desacceleració de la Xina, la nova davallada del petroli i el Brexit, entre d’altres, són suficients per mantenir la precaució als inversors i provocar que la tendència alcista de principi de setmana desaparegui. Ens mantindrem atents a l’última dada de la setmana, la nota del deute sobirà espanyol que farà una de les principals agències de ràting mundial.

Categories: General Tags: