Home > General > Sessió de mercats estable

Sessió de mercats estable

23/07/2015

Seguim en plena temporada de presentació de resultats, on ahir va ser el torn de la companyia elèctrica Iberdrola. L’empresa espanyola va obtenir uns beneficis de 1.506 milions d’euros entre gener i juny, un 7,4% més que en el mateix període de l’any passat.
Centrant-nos en l’indicador espanyol, amb avanços de mig punt percentual, va recuperar un altre cop els 1.500 punts, fent que el selectiu fos el que millor es comportava entre els indicadors europeus.
Ja en un segon pla, el Parlament grec debatia el projecte de llei que recull el segon paquet de reformes prèviament establert amb l’eurozona, essent un precedent a les negociacions per a un tercer rescat. Les primes de risc de la perifèria es van mantenir força estables. Destaquem la prima de ric espanyola, que seguia en els 125 punts bàsics.
En les commodities, l’or continua amb tendència baixista cotitzant per sota dels 1.100 dòlars. Quant al tipus de canvi eurodòlar no es van apreciar moviments significatius i va romandre relativament estable, a nivells d’1,09.

Categories: General Tags: