Home > General > Les borses ballen al compàs dels resultats empresarials

Les borses ballen al compàs dels resultats empresarials

24/07/2015

La tensió a Grècia es relaxava una mica més després que s’aprovés el segon paquet de reformes necessàries per al rescat financer. Una vegada canalitzada la crisi grega, els resultats empresarials seguien marcant el ritme de les borses europees. Ahir un dels protagonistes va ser Credit Suisse, que pujava a la borsa de Zuric més d’un 7%. Pitjor acollida van tenir els resultats de Daimler, on els títols van caure més d’un punt percentual.
D’altra banda, l’indicador espanyol girava a la baixa i cedia els 11.500 punts. Entre les companyies que van publicar resultats, Bankinter va presentar un augment del benefici del 31,6%, lleugerament per sobre de les previsions dels analistes. En terreny positiu destacava Banc Sabadell amb una pujada de l’1% en la jornada prèvia a la presentació dels seus resultats. En aquest context, la moneda única escalava posicions davant del dòlar i fregava l’1,10.

Categories: General Tags: