Home > General > Noves correccions als mercats europeus

Noves correccions als mercats europeus

22/07/2015

L’IBEX-35 retallava posicions després d’una recollida de beneficis que ha fet perdre els 11.500 punts i tallava la ratxa de la vuitena pujada en nou sessions.
Aquesta situació que perdurava a l’índex espanyol (guanys superiors al 10% les dues últimes setmanes) es posarà a prova durant els pròxims dies a causa de la presentació dels resultats de les empreses espanyoles corresponents al primer semestre.
Enagás (principal empresa de transport de gas natural a Espanya) va ser la primera a presentar resultats pel que fa a l’índex espanyol, amb uns beneficis de 213 milions d’euros fins al juny, un 1,5% mes tot i retallar els ingressos a causa de la reforma elèctrica.
Sortint de l’índex espanyol, cal destacar que l’euro guanyava posicions envers el dòlar, situant-se a 1,09 dòlars.
D’altra banda, al mercat de les commodities, el preu de l’unça d’or arribava al nivell més baix des de març del 2010 (1.088 dòlars) tot i que s’ha recuperat fins que va tornar a passar la cota psicològica dels 1.100 dòlars, acabant en 1.107 dòlars.

Categories: General Tags: