Home > General > Les FANG mouen el mercat

Les FANG mouen el mercat

20/03/2018

Els mercats europeus iniciaven la setmana amb el peu esquerre. Ja des de bon matí, els futurs anticipaven una obertura a la baixa que s’ha materialitzat amb el tret de sortida de la sessió d’ahir. A més, l’obertura de Wall Street tampoc no ajudava. El mal comportament del mercat es justificava davant la nova investigació de les autoritats a Facebook per una presumpta filtració de dades personals en més de 50 milions de comptes. Això feia que les denominades FANG (Facebook, Amazon, Netflix i Google) caiguessin en bloc. Amb la mirada a les cites macroeconòmi­ques, aquesta setmana, l’a­tenció estarà posada en la compareixença de Jerome Powell de demà com a nou president de la Fed, en què probablement es veurà la primera pujada de tipus d’interès d’enguany.

Categories: General Tags: