Home > General > Borses planes, excepte l’Ibex 35

Borses planes, excepte l’Ibex 35

04/11/2017

La jornada de divendres els mercats van tancar, en general, amb un comportament bastant pla, excepte el mercat espanyol. A Europa un dels sectors que més perjudicat es veia era el financer. Alguns dels valors de referència, com ara Société Générale perdia més d’un 4% (mala presentació de resultats. La resta de valors no registraven baixades tan acusades. A tancament europeu, les financeres americanes com Goldman, Bank of America i Citigroup retrocedien prop d’un 1%. Volem destacar la bona presentació de resultats del gegant Apple (batent les expectatives del consens d’analistes). A nivell de resultats de companyies del S&P 500, comentar que ja han presentat més de 339 companyies i el 75% han presentat millor de l’esperat. El dòlar americà es va enfortir respecte a l’euro, cotitzant prop de l’1,16. Us desitgem un molt bon cap de setmana!

Categories: General Tags: