Home > General > Volatilitat reduïda

Volatilitat reduïda

19/09/2017

La setmana passada finalitzava amb increments a les borses. De fet, ni tan sols els míssils llançats per Corea del Nord van fer trontollar els mercats. Com a fet destacat, divendres Standard & Poor’s apujava el ràting de Portugal fins al BBB-, posicionant així el país en Investment Grade. Pel que fa a la jornada d’ahir, la tranquil·litat va predominar als mercats de renda variable europea. L’inici de setmana també registrava rendiments positius. Ara, els analistes centren la seva atenció en la propera reunió de la Fed, que podria fer moure els nivells actuals de la divisa americana. A part, un dels punts clau als quals estarem atents seran les eleccions generals d’Alemanya, encara que el mercat dona per fet que guanyarà el partit d’Angela Merkel.

Categories: General Tags: