Home > General > Els mercats cotitzen sense rumb

Els mercats cotitzen sense rumb

22/04/2016

Tot i que l’expectació dipositada en la reunió d’ahir del BCE no era la mateixa que la darrera durant el mes de març passat, els inversors intenten llegir entre línies cada intervenció de Mario Draghi. La reunió d’ahir no va sorprendre el mercat. El màxim representant del BCE va reiterar els missatges llançats anteriorment: els tipus d’interès aplicats pel BCE es mantindran en el mateix nivell o més baixos durant un llarg període de temps. Per altra banda, el proper mes de juny començarà la compra de crèdit corporatiu en qualitat d’investment grade. A part, també manifestava que la seva principal preocupació segueixen sent els baixos nivells d’inflació. Considera que els països haurien d’aplicar una política fiscal lleugerament expansiva. En aquest context, els mercats europeus es mantenien mixtos.

Categories: General Tags: