Home > General > Dia corrector

Dia corrector

23/04/2016

Les borses europees tornaven a presentar lleugeres caigudes que corregien el bon comportament del dia anterior. De nou amb el protagonisme bolcat al sector automobilístic, coneixíem una nova notícia que en aquest cas afectava Daimler. La companyia alemanya entrava en el punt de mira dels inspectors per possibles irregularitats en les emissions de gasos en els seus vehicles. En el cas nord-americà, va ser el torn dels gegants informàtics: Google i Microsoft presentaven resultats durant la sessió d’ahir. Sorprenent el mercat negativament, ambdues publicaven per sota de l’estimat. Aquests motius eren suficients per mantenir el mercat expectant de nous indicadors que sorprenguin i puguin empènyer amunt, com el nostre estat d’ànim durant el cap de setmana!

Categories: General Tags: