Home > General > Digestió de mesures econòmiques

Digestió de mesures econòmiques

12/03/2016

Divendres després de la reunió del BCE. Un cop tancats els mercats de dijous amb lleugeres pèrdues després d’una sessió molt volàtil, la jornada d’ahir va servir per recuperar l’ànim inversor. Les mesures preses pel president del Banc Central van ser digerides pel mercat i sembla que la reacció torna a ser positiva. La suma d’aquest fet a uns bons registres del preu del petroli, així com la bona obertura de Wall Street, fa que els repunts de la major part de les places europees mostressin creixements superiors al 2,5%. Els avenços varen ser protagonitzats principalment pel sector bancari. El motiu prové de la nova mesura del Banc Central Europeu que va decidir llançar una nova emissió de TLTRO amb interès negatiu amb la intenció d’aconseguir penetrar en l’economia real. Quant a la divisa, l’euro dòlar se situa al voltant de l’1,11.

Categories: General Tags: