Home > General > Mercats amb tarannà baixista

Mercats amb tarannà baixista

12/12/2015

La jornada d’ahir va ser relativament dolenta per als inversors de renda variable. Els principals índexs europeus es deixaven més d’un 1% de la seva cotització i el selectiu espanyol reprenia nivells del mes d’octubre prop dels 9.600 punts. Des de la darrera intervenció del Banc Central Europeu amb Mario Draghi sembla que costa aixecar el cap, tot i que recordem que seguirà amb les seves polítiques monetàries expansives. El petroli seguia la mateixa tendència amb el Brent festejant el 38 dòlars per barril i el West Texas els 36. Cal destacar que la jornada d’ahir va obrir amb caigudes als mercats asiàtics després d’una lleugera depreciació del Yuan xinès. Els mercats americans a tancament dels europeus també cedien més d’un 1%. La setmana vinent la Reserva Federal farà la seva intervenció, on donarà a conèixer si comença a pujar els tipus o no. Els ulls dels inversors estaran molt atents a la cita. L’eurodòlar se situa a nivells d’1,10.

Categories: General Tags: