Home > General > Mercats sense rumb

Mercats sense rumb

11/12/2015

La decepció del Banc Central Europeu de dijous de la setmana passada ha permès que l’euro retorni al nivell d’1,10 dòlars, facilitant la feina a la Reserva Federal per a la seva decisió la setmana pròxima. L’augment dels tipus dels EUA està previst que sigui d’uns 25 punts bàsics, tot i que la dimensió de la pujada no és tan important com l’inici de la normalització de la política monetària. Pel que fa al cru, de nou marca mínims i ja veiem la cotització per sota dels 40 dòlars per barril. La reunió de l’OPEP que es va celebrar divendres passat no va servir per frenar aquesta davallada, ben al contrari, la va incitar, en negar-se l’Aràbia Saudita a fixar un nivell màxim oficial de producció del petroli.

Categories: General Tags: