Home > General > Els mercat van seguir corregint

Els mercat van seguir corregint

14/11/2015

Els principals mercats de renda variable van tenir un comportament els darrers dies de la setmana relativament dolent. Recordem que la setmana anterior els mercats es van acomiadar amb la millora de les xifres d’atur als Estats Units, xifra que apuntala la recuperació econòmica, però que a la vegada també donava arguments a la Fed per apujar els tipus la propera reunió. Aquesta setmana, també hi ha hagut declaracions de membres de la Fed, que parlaven de possible repunt de la inflació el 2016. Aquests fets tornaven a ser arguments a favor de la pujada de tipus. Que s’interpreti que incrementen les probabilitats de l’inici de l’enduriment de la política monetària americana en un entorn que també creixen les preocupacions sobre el creixement global ha acabat pesant en els mercats. L’eurodòlar es va tornar a decantar a favor del bitllet verd, cotitzant a 1,077. L’or i el petroli també van tancar baixistes.

Categories: General Tags: