Home > General > El terror viscut a París no traspassa els mercats

El terror viscut a París no traspassa els mercats

17/11/2015

La setmana anterior vam tenir la referència del Single’s Day a la Xina, amb unes bones dades, les quals van contrastar amb els primers indicis de debilitament en les vendes minoristes americanes. Aquesta descoordinació entre la Xina i els EUA va fer que a final de setmana els mercats perdessin part dels guanys de les últimes sessions. Aquesta setmana arrenquem amb els atemptats de París, amb un impacte molt tímid en els mercats, encara que no significa que no hagi d’acabar afectant a llarg termini. De moment, les més castigades han estat les línies aèries, que han encapçalat els números vermells de la jornada. Pel que fa al mercat de divises, l’euro continua perdent plomes envers el dòlar i se situa al nivell d’1,0709.

Categories: General Tags: