Home > General > Sense novetats des de la Fed

Sense novetats des de la Fed

31/07/2015

L’allau dels resultats empresarials prenia un caire baixista amb un IBEX que liderava les caigudes a Europa. La sessió d’ahir concentrava els comptes de tres dels pesos pesants de l’indicador. Telefónica, Santander i Repsol se sotmetien al veredicte del mercat en informar de l’evolució dels seus negocis. Les cotitzacions de Repsol i Santander giraven a la baixa al voltant de 4% i el 3%, respectivament. D’altra banda, Telefónica millorava els guanys i revisava a l’alça les seves previsions d’ingressos per a la resta de l’any. Les borses europees també estaven immerses en els resultats de les companyies. Els inversors partien amb les referències alcistes de Wall Street, després de la reunió de la Fed que servia per confirmar les expectatives d’una possible pujada de tipus. Tant el CAC francès com el DAX alemany tancaven amb unes tímides pujades. Entre les empreses que van tenir una acollida favorable se situaven Deutsche Bank, Siemens i Lufthansa. Finalment, el dòlar es reforçava i l’euro es replegava al voltant d’1,10 dòlars. Així, la divisa comunitària s’allunyava dels 1,20 a què va arribar a mitjan mes.

Categories: General Tags: