Home > General > Esperant la Reserva Federal

Esperant la Reserva Federal

30/07/2015

La cita clau als mercats financers mundials es coneix amb les borses europees tancades. És en aquest moment on la Reserva Federal actualitza els seus missatges sobre l’economia americana i, més precisament, sobre la seva política monetària. Els inversors analitzaran qualsevol indici sobre l’esperada pujada de tipus d’interès al mes de setembre; la primera als Estat Units des del 2006. Pel que fa al gegant asiàtic, l’índex Shanghai Composite arribava a la recta final de la jornada amb fortes pujades, augmentant la volatilitat que l’índex està vivint en els últims temps.
Pel que fa a les borses europees, es mantenien cautes, tancant amb lleugeres pujades. L’índex espanyol pujava un 0,25% consolidant-se per sobre dels 11.250 punts. El pitjor valor, per segona vegada consecutiva, era Dia amb caigudes supe­riors al 5%. Els protagonistes espanyols van ser Fomentos, Técnicas Reunida i Amadeus. Finalment, en espera de les novetats de la Fed, l’euro es mantenia a nivells d’ 1,10 dòlars.

Categories: General Tags: