Home > General > Dia amb tendència baixista

Dia amb tendència baixista

23/05/2015

La jornada d’ahir els principals mercats van acabar en vermell. Els principals protagonistes de la sessió van tornar a ser els màxims dirigents dels bancs centrals. Mario Draghi va afirmar que les perspectives econòmiques de l’Eurozona eren bones, però que encara eren necessàries reformes. Janet Yellen parlaria al tancament de la sessió. Els inversors acostumem a analitzar minuciosament el seu discurs per veure si es pot extreure alguna pista sobre quan començarà la Fed a pujar els tipus d’interès. El tipus de canvi eurodòlar va tornar a mostrar moltíssima fluctuació. La balança es va decantar a favor del dòlar en direcció 1,10. La rendibilitat del bo americà a 10 anys va acabar pujant fins a nivells del 2,20%, en canvi la rendibilitat del bo alemany a 10 anys es va anar ajustant a nivells del 0,60%.

Categories: General Tags: