Home > General > Continua el rebot a les borses

Continua el rebot a les borses

09/01/2015

La renda variable va mantenir el rebot iniciat ahir, canviant el signe de l’any en el cas del DAX alemany i dels mercats nord-americans. Això es va justificar en unes dades macro positives als Estats Units, i en les declaracions de Draghi, mostrant la disposició del BCE a ampliar les mesures d’estímul. Sanitat, materials i consum bàsic van liderar les compres a l’Eurozona. Pel que fa als valors, va destacar l’anun­ci d’ampliació de capital del Santander, que finalment tancava la sessió suspesa de cotització. Pel que fa a l’energia, el preu del cru va continuar el seu descens i l’or s’enfilava lleugerament de nou. Per la seva banda, les primes de risc dels països perifèrics corregien lleugerament a la baixa, després de dos dies de fortes pujades.

Categories: General Tags: