Home > General > Vermell Santander

Vermell Santander

10/01/2015

Jornada tenyida de vermell. Els primers compassos del dia van venir marcats per la pressió baixista que va provocar el Banc Santander sobre el selectiu espanyol. El banc presidit per Ana Patricia Botín obria l’última sessió de la setmana amb una caiguda del 10%, després que dijous passat l’entitat anunciés una macro ampliació del seu capital amb l’objectiu de millorar un dels seus punts dèbils: la solvència. A mesura que avançava el dia les caigudes s’anaven pronunciant, i amb l’obertura de Wall Street la “sangria” es contagiava a la resta de valors espanyols amb un pes important dins de l’IBEX: BBVA, Telefónica, Inditex… A l’altra cara de la moneda destacava Abengoa, la qual no posa fre al seu recorregut alcista dels últims dies, després que aquesta hagi anunciat una retallada del seu deute del 30% per aquest any recentment estrenat.

Categories: General Tags: