Home > General > Baixades generalitzades

Baixades generalitzades

03/02/2016

Tot i haver-se publicat l’ISM manufacturer dels EUA amb una pujada de dues dècimes respecte a l’anterior, el consens havia estimat un creixement més significatiu i considerava aquest increment com a lleu. Per tant, les borses nord-americanes tancaven planes. Els futurs europeus marcaven un tímid moviment baixista. La jornada va anar de caiguda. La majoria dels principals índexs europeus registraven pèrdues superiors al 2% a causa de la nova davallada que enfonsava el petroli (-4,60% el WTI Crude i -4,40% el Brent Crude). A més a més, les principals empreses de ràting van fer revisió a la baixa de la qualificació de Royal Dutch Shell, considerant també una alta probabilitat que passi el mateix amb la resta de companyies europees que tinguin un alt grau d’exposició al preu del cru. El petroli segueix passant factura…

Categories: General Tags: